april 15, 2017

CMS-selectie

Een content management systeem (CMS) automatiseert het beheer van informatie in de gehele levenscyclus.

In Nederland zijn er honderden systemen voor informatie- en content management in de markt. Veel organisaties zijn op zoek naar een geschikt systeem, maar vinden het lastig om de juiste keuze te maken.

Erik Hartman Communicatie adviseert al sinds 1998 als onafhankelijk adviesbureau over enterprise informatiemanagement (EIM) systemen. Wij begeleiden organisaties bij een toolselectie, van requirements-analyse tot het uiteindelijke advies. Wij begeleiden organisaties bij een toolselectie, van requirements-analyse tot en met het uiteindelijke advies.


Advies bij toolselectie


Wij adviseren over tools voor web content management (WCM), document management (DM), enterprise content management (ECM), collaboration, search, analytics, social media, records management (RM), business process management (BPM), portals, costumer relationship management (CRM), enterprise resource planning (ERP) en e-commerce.

CMS-selectie posterVoor toolselecties hebben wij een methodiek ontwikkeld die stap voor stap toewerkt naar een gefundeerde keuze.

Gedurende het hele selectietraject houden wij rekening met zowel de technische en functionele eisen en wensen als de geschiktheid van de tooling voor eindgebruikers.

Met behulp van scenario’s helpen wij alle belanghebbenden om te beschrijven hoe de tooling voor hen het beste werkt. Dit is de basis voor het hele selectietraject.

De door TIMAF samengestelde poster CMS-selectie laat zien uit welke stappen een CMS-selectie bestaat.

Bekijk de poster CMS-selectie


Handboek Toolselectie


Wie meer informatie wil over het selecteren van een tool kan het Handboek Toolselectie lezen. Dit standaardwerk bevat een beschrijving van 30 tools voor web content management, search en analytics.

Boordevol expertevaluaties, laatste trends, tips, voorbeelden en uitgebreide productbeschrijvingen met schermafbeeldingen.

€ 45,- (excl. BTW) | e-book en poster CMS-selectie | meer informatie


Training toolselectie


Toolselectie

“A fool with a tool is still a fool!” Hoe zorg je ervoor dat je de juiste tooling inzet op een manier die voor de gebruikers én de organisatie optimaal werkt? Na afloop heeft de cursist praktische instrumenten en methodieken om de behoeften van de organisatie en de gebruikers te analyseren en om vervolgens de juiste tooling te kiezen.

vanaf € 695,- online en vanaf € 595,- p.p. in-company | meer informatie